این رویداد (هفتمین ماراتون برنامه نویسی موبایل کشور) معتبرترین مسابقه برنامه نویسی در حوزه ی تلفن همراه کشور می باشد و از سال ۱۳۹۲ تا کنون ۶ دوره این مسابقات در سطح کشور برگزار شده و تیم های برنامه نویسی متعددی را وارد بازار کار کرده است.
میزبان این دوره از رویدادها همانند سال قبل دانشگاه صنعتی شریف می باشد .
در این مسابقات تیم های برنامه نویسی ۴۸ ساعت فرصت دارند تا نسخه اولیه یک برنامه تلفن همراه در حوزه های مشخص شده توسط کمیته ارتباط با صنعت مسابقه را به تیم داوری تحویل دهند.
در کل این مدت تیم ها در محل برگزاری رویداد قرنطینه هستند و تیم های داوری و مشاور به صورت کامل بر نحوه عملکرد تیم ها نظارت میکنند. در انتها تیم های برتر با نظر داور ها به مرحله نهایی راه پیدا میکنند و فرصت دارن تا مجددا برنامه خود را برای داوران ارائه دهند.
هدف اصلی از تشکیل ماراتون
هدف از برگزاری هفتمین ماراتون برنامه نویسی موبایل کشور شناسایی تیم های برنامه نویسی برجسته کشور، شناسایی ایده های بکر و خلاقانه و ورود این تیم ها به بازار کار
روند برگزاری مسابقه
مسابقه راس ساعت ۹ صبح ۲۸ شهریور ماه شروع میشود و تا۳۰ شهریور ماه ادامه دارد. در کل مدت ۴۸ ساعت تیم ها در محل مسابقه حضور دارند و اجازه خروج از محیط دانشگاه را ندارند.
صبح روز اول تیم های شرکت کننده در محل برگزاری رویداد حاضر میشوند . برای هر تیم یک میز مشخص شده است و تیم ها پس از دریافت کارت ورود به سالن و تکمیل فرم های اولیه در محل مشخص شده مستقر میشوند .
پس از تکمیل مراحل پذیرش تیم داوری رویداد به توضیح در مورد چالش ها و نکات داوری میپردازد و تیم ها سوالات خود را مطرح میکنند. پس از توجیح کامل تیم ها فرم های انتخاب ایده و جزییات طرح بین تیم ها توزیع میشود .
تیم ها تا ساعت ۴ عصر وقت دارند تا این فرم ها را تکمیل کرده و به تیم داوری تحویل دهند. تیم داوری با بررسی ایده تیم ها و با در نظر گرفتن اینکه ایده تکراری نبوده و قابلیت اجرا داشته باشد فرم ها را تایید کرده و تیم ها اجازه وارد شدن به مرحله بعد را دریافت میکنند.
تصویری از روز مسابقه
ماراتون برنامه نویسی موبایل کشور
در طول ۴۸ ساعت تیم ها برنامه های خود را در یکی از چالش ها طراحی و اجرا میکنند. هر چالش معیار داوری مربوط به خود را خواهد داشت، بنابراین روند تکمیل پروژه میبایست با در نظر داشتن این معیارها انجام شود تا بالاترین امتیازها کسب گردد.
معیار های اصلی و کلی داوری در هفتمین ماراتون برنامه نویسی موبایل کشور شامل ایده پردازی، کار تیمی، پیاده سازی، گرافیک و تجربه کاربری است .
میزبان این دوره از هفتمین رویداد برنامه نویسی موبایل کشور را مانند سال های قبل دانشگاه صنعتی شریف میباشد زمان برگزاری ۲۸ الی ۳۰ شهریور ماه ۹۸ است .
برای اطلاعات بیشتر میتوانید به سایت دانشگاه شریف مراجعه کنید .
هم چنین تیم رایسو اپس مفتخر به حضور در این رویداد جامع برنامه نویسی است .
منبع : http://risoapps.com
منبع : http://mpm.sharif.ir